اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است

معاون ابوبکر البغدادی دستگیر شد+ عکس

نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق از دستگیری معاون خلیفه خودخوانده داعش و یکی از خطرناک‌ترین سرکرده‌های این گروه تروریستی، طی یک عملیات دشوار برون‌مرزی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 11
کد خبر: ۱۰۵۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق، امروز (دوشنبه، ۱۱ اکتبر) از دستگیری یکی از مهمترین سرکرده‌های داعش در یک عملیات برون‌مرزی خبر داد.

وی طی پستی در توئیتر نوشت: «در زمانی که چشم قهرمانان ما در نیرو‌های امنیتی برای محافظت از انتخابات هوشیار و باز بود، بازوی اصیل آن‌ها در سرویس اطلاعاتی یکی از دشوارترین عملیات‌های اطلاعاتی را در خارج از مرز‌ها انجام می‌داد».

در ادامه این پست آمده است که این عملیات به دستگیری «سامی جاسم» سرپرست مالی داعش و معاون «ابوبکر البغدادی» خلیفه خودخوانده داعش منجر شد.

الکاظمی که عصر دیروز (یکشنبه) گفته بود که فردا از یک اقدام امنیتی ویژه و بزرگ خبر خواهد داد، امروز با اعلام این خبر از نیرو‌های اطلاعاتی و امنیت و تلاش آن‌ها در انجام موفق این مأموریت قدردانی کرد.

 

معاون ابوبکر البغدادی دستگیر شد+ عکس

سامی الجبوری کیست؟

سامی الجبوری که با نام «حجی حمید» هم شناخته می‌شود، پیش از داعش، عضو گروه تروریستی القاعده بود و امور مالی داعش را مدیریت می‌کند.

الجبوری موقعیت‌هایی نظیر معاون فرمانده داعش در جنوب موصل در سال ۲۰۱۴ میلادی را برعهده داشته و بعد‌ها از او به عنوان وزیر دارایی داعش هم نام برده شد.

پیشتر آمریکا جایزه‌ای ۵ میلیون دلار برای کسانی که درباره سامی الجبوری ارائه دهند تعیین کرده بود.

 

معاون ابوبکر البغدادی دستگیر شد+ عکس

ارسال نظر
آخرین اخبار